ESPECIALISTA EN JOVENTUT

OBJECTIU:

Generar un coneixement teòric i pràctic bàsic sobre incidència i participació política que puga ser aplicat de manera conjunta als plans reals i agendes comunes acordades per les organitzacions juvenils que participen en el projecte “Joves Chiquitanos, Chiquitanas, Guarayos i Guarayas Construint Ciutadania” que ajude en la incorporació del tema de joventut als espais públics.

Dates realització: setembre 2018.

Soci Local: Proceso Servicios Educativos ONGD.

Localització: 6 municipis de la província de Santa Cruz de la Sierra (San Ignacio, San Miguel, San José, Roboré, Ascensión y Urubichà), Bolívia.

Perfil: Especialista en treball social, educació social, pedagogia. Capacitat per crear tallers per millorar la incidència política dels joves.

Places: Una plaça disponible.

Productes a entregar: Disseny metodològic dels tallers de formació, informe sobre les capacitacions realitzades i els seus resultats, proposta de pla estratègic sobre la participació juvenil per a la incidència política en el context dels municipis vinculats a l’assistència.

Previsió d’activitats a realitzar:

Reunions amb equips tècnic juvenils i plataformes juvenils

Tallers de formació amb joves

Programes radials juvenils

Reunions amb autoritats municipals

Trobades i activitats juvenils en els municipis

Breu resum de l’assistència tècnica:

L’assistència tècnica es realitzarà en diferents municipis de Bolívia. La persona seleccionada treballarà amb l’equip tècnic de Proceso i realitzarà les tasques indicades baix la supervisió i acompanyament del coordinador del projecte en terreny, Luis Menacho.

El treball de l’assistència tècnica sol·licitada, es realitzarà en el marc del projecte “Joves chiquitanos, chiquitanas, guarayos i guarayas construint ciutadania” en la seua segona fase. La primer fase va estar destinada a la consolidació de l’equip tècnic juvenil; a l’elaboració d’un diagnòstic de la problemàtica juvenil de cada municipi (document imprès amb la informació). La segona fase està destinada a l’organització de les plataformes juvenils de cada municipi i a l’elaboració de propostes de polítiques públiques del diagnòstic realitzat.

La zona d’influència del projecte i on es realitzarà la intervenció de camp, correspon a dues zones denominades Chiquitana i Guaraya per la seua ascendència majoritàriament indígena; es troben a 500 kms. (Zona chiquitana) i a 300 kms. (Zona Guaraya) de la ciutat de Santa Cruz de la Sierra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *