ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES CORALS

OBJECTIU:

L’objectiu de l’assistència tècnica és la capacitació en diferents tècniques corals. L’assistència influirà en la millor execució dels xiquets i joves a l’hora de cantar.

Dates realització: agost – setembre 2018.

Soci Local: Unitat de Turisme i Cultura del Govern Autònom Municipal de San Xavier.

Localització: San Xavier, Bolívia.

Perfil: Especialista en cor.

Places: Una plaça disponible.

Productes a entregar:

Informe detallat del resultat dels alumnes. Es realitzarà un concert mostrant l’aprés en un mes en la part coral.

Previsió d’activitats a realitzar:

La tècnica de respiració, so i execució d’obres en els diferents períodes musicals a criteri de la persona especialista. Motivació pels nous professors amb noves tècniques i nous aprenentatges.

Breu resum de l’assistència tècnica:

L’assistència tècnica consisteix en la formació de xiquets/etes i joves del Municipi de San Xavier, que pertanyen al cor i orquestra missional de San Xavier.

La direcció general d’aquest Cor Orquestra i professors està a càrrec del professor Eduardo Silveira i Carla Pereyra en la part vocal.

L’escola ofereix ensenyament a 50 alumnes de diferents edats incorporant també als adults en els horaris de vesprada, nit i cap de setmana. Tots aquests joves provenen de famílies molt humils on cada membre treballa des de el matí fins a la nit per salari extremadament baixos. Sense aquests programes aquests joves no tindrien possibilitat alguna de perfilar el seu futur. Les funcions a exercir són les classes que es donaran als joves i professors per elevar el nivell d’execució dels seus respectius instruments i millorar les tècniques corals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *