ESPECIALISTA EN TURISME-CREACIÓ DE SENDERS

OBJECTIU:

Suport per a la creació de facilitats turístiques i espais determinats per als turistes que ens visiten a través de la reactivació de l’entorn ambiental gràcies als senders.

Dates realització: juny o setembre 2018.

Soci Local: Govern Municipal Descentralitzat de Pedernales amb la col·laboració de AME (Asociación de Municipalidades Ecuatorianas).

Localització: Pedernales, Equador.

Perfil: Especialista en turisme i en creació de senders amb coneixements de localització gps i rutes turístiques de muntanya.

Places: Dos places disponibles.

Productes a entregar: Document base i manual per a la creació i gestió de senders turístics locals i informe final amb recomanacions.

Previsió d’activitats a realitzar:

Diagnòstic del sector on es realitzaran els senders.

Inventari d’atractius.

Disseny dels senders (impacte social i ambiental).

Capacitació en senyalització adequada i mobiliari sostenible.

Estimació del cost de la inversió.

Tallers per capacitar al personal municipal sobre eines de gestió de sendes i màrqueting de promoció de les mateixes.

Breu resum de l’assistència tècnica:

L’assistència tècnica es realitzarà en el municipi de Pedernales, Equador. La persona seleccionada treballarà amb el tècnic de turisme Milton Bravo i realitzarà les tasques indicades baix la supervisió i acompanyament de la Directora de Turisme Indira Puertas i del personal d’AME.

A través d’aquesta sol·licitud d’especialista, el municipi de Pedernales pretén adquirir les capacitats per poder desenvolupar un estudi de mercat per establir oportunitats i definir així una estratègia de mercat turístic en el cantó, així com crear un programa de capacitació per a tècnics del municipi i empresaris del sector turisme i elaborar un programa de turisme de qualitat dels atractius turístics locals, amb un enfocament sostenible i social.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *