ESPECIALISTA EN TURISME I

OBJECTIU:

Contribuir al foment de la cultura turística al territori mancomunat, mitjançant formació, capacitació i sensibilització a autoritats, comunitats, unitats educatives i empresaris privats al territori de la Mancomunitat del Poble Cañari.

Dates realització: 15 juliol-15 agost ó 1-30 setembre.

Soci Local: Mancomunidad del Pueblo Cañari, Equador.

Localització: Cañar, El Tambo, Suscal i Biblián, Equador.

Perfil: Especialista en turisme amb capacitats pedagògiques.

Places: Una plaça disponible.

Productes a entregar: Document: mòduls, guies o programes de capacitació turística per a xiquetes i xiquets, joves, adults i autoritats, agendes de capacitació i informe d’avanç d’activitats desenvolupades, amb conclusions i recomanacions.

Previsió d’activitats a realitzar:

Disseny de xicotets mòduls, guies o programes de capacitació turística per a la infantesa, joventut, adults i autoritats.

Planificacions d’un procés de capacitació amb els tècnics de turisme dels GADs.

Execució de tallers de formació destinada als proveïdors de serveis turístics.

Breu resum de l’assistència tècnica:

L’assistència tècnica es realitzarà en diferents municipis de la Mancomunidad del Pueblo Cañari, Equador. La persona seleccionada treballarà amb la responsable de turisme Luz Pichasaca i tots els tècnics locals i realitzarà les tasques indicades baix la supervisió i acompanyament del coordinador de la mancomunitat, José Pinos.

És fonamental que la persona seleccionada sàpiga transmetre i ensenyar eines per a una bona gestió turística de l’entorn, formant en primer lloc a les tècniques i els tècnics de la mancomunitat.

El plantejament d’aquesta proposta és aconseguir l’apropiació i l’apoderament de les comunitats i autoritats locals per oferir productes de qualitat que faciliten la dinamització del turisme, i conseqüentment de l’economia local. La prestació de serveis eficients i eficaços per part de les i els empresaris turístics sens dubte garanteixen la sostenibilitat dels resultats obtinguts; però a més faciliten la implementació de projectes complementaris de turisme sostenible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *