ESPECIALISTA EN TURISME I

OBJECTIU:

Contribuir al foment de la cultura turística al territori mancomunat, mitjançant la millora de les rutes turístiques implementades al territori de la Mancomunidad del Pueblo Cañari.

Dates realització: juny o setembre 2019.

Soci Local: Mancomunidad del Pueblo Cañari, Equador.

Localització: Cañar, El Tambo, Suscal i Biblián, Equador.

Perfil: Especialista en turisme.

Places: Una plaça disponible.

Productes a entregar: Guia de serveis a desenvolupar-se en les rutes del territori de la Mancomunidad Cañari, amb conclusions i recomanacions. Paquet turístic de la ruta del territori de la Mancomunidad Cañari i socialització de la proposta de la implementació de serveis en les rutes turístiques.

Previsió d’activitats a realitzar:

  • Recorregut per les rutes turístiques del territori de la Mancomunidad.
  • Disseny de la proposta de millorament i dotació de serveis i de recreació en les rutes turístiques del Territori.
  • Disseny del paquet turístic de la ruta del territori de la Mancomunidad Cañari.
  • Socialització de la proposta de millora de les rutes turístiques.

Breu resum de l’assistència tècnica:

El turisme és una de les activitats més importants per a l’economia del país pel seu gran dinamisme i capacitat de desenvolupament. Ara com ara, el turista està a la cerca d’experiències úniques, concorde als seus nous gustos, necessitats i preferències, com ho són l’interactuar amb comunitats receptores, l’interrelacionar-se amb la naturalesa, realitzar activitats de repte físic, cerca d’emocions fortes, el mantindre’s en forma, cuidar la seua salut, realitzar activitats a l’aire lliure, entre altres.

Això dóna origen al turisme vivencial, raó per la qual es va plantejar realitzar rutes turístiques en els quatre cantons mancomunats, les mateixes que estan condicionades i dotades de senyalització les quals van ser plantejades pels especialistes voluntaris.

És per això que es planteja actualment la col·laboració de l’especialista voluntari per a la realització d’una proposta d’adorn de les rutes turístiques del territori mancomunat ja que són diferents sendes vinculades amb l’arqueologia, la naturalesa, el turisme religiós i vivencial. Es requereix aquesta proposta per a veure quines activitats podem implementar dins d’aquests recorreguts i finalment fer un paquet turístic de les rutes.

Deixa un comentari