ESPECIALISTA EN VIOLÍ

OBJECTIU:

  • Oferir classes de VIOLÍ a l’alumnat de l’escola municipal de música.
  • Suportar i millorar la formació dels estudiants per participar en diferents festivals musicals del país.

Dates realització: juliol o agost 2019.

Soci Local: Centro para la Participación y el Desarrollo Humano Sostenible.

Localització: Santiago de Chiquitos, Bolívia.

Perfil: Professor/a de violí.

Places: una plaça disponible.

Productes a entregar: Informe de resultats, llistat de participants a les classes.

Previsió d’activitats a realitzar:

  • Participar de les classes diàries a xiquets principiants i joves per a recolzar en el seu desenvolupament com a intèrprets del violí.
  • Avaluar la tècnica interpretativa dels/les alumnes i realitzar correccions, millores i/o potenciar les qualitats individuals dels músics locals.
  • Acompanyar assajos del cor i orquestra de Santiago de Chiquitos per a garantir bona presentació durant els Concerts programats.
  • Participar d’assajos i presentacions programades per la Directora de l’Orquestra i Cor.

Breu resum de l’assistència tècnica.

L’Escola de Música de Santiago de Chiquitos està formada per més de 70 xiquets i joves que formen part del Cor i Orquestra de Santiago en les seues versions infantil i oficial.
Actualment compten amb un professor auxiliar de violí i una professora de cor i violoncel, i que alhora fa de Directora.
El treball sol·licitat per a aquesta assistència tècnica suposa l’acompanyament dels xiquets/as i joves que interpreten el violí, per a aconseguir el perfeccionament de la tècnica d’interpretació i a més polir el repertori preparat en vista de la participació de l’Orquestra tant en les festivitats de l’aniversari de Santiago de Chiquitos (25 de juliol) com en el Festival de Temporada (23 al 25 d’agost).
Els horaris de treball dels diferents grups d’aprenentatge, i els assajos del Cor i Orquestra s’acorden entre professors i alumnes, generalment es realitzen durant les vesprades i nits en l’edifici que utilitza l’escola per al seu funcionament.
L’especialista participarà d’un dels esdeveniments cultural més important de l’any, la festa patronal de Santiago, on l’experiència de la Cultura Viva arriba a la seua major esplendor, la qual cosa serà molt enriquidor tant per al professional com per als xiquets i joves de l’Escola de Música.

Deixa un comentari