El Fons presenta la X edició del programa “Especialista Municipal Voluntari/ària”

El passat dimarts 14 de febrer de 2023, a la ciutat de València, el Fons Valencià per la Solidaritat va clausurar la IX edició del programa “Especialista Municipal Voluntari/ària” de l’any 2022, on es va compartir una taula dexperiències i es van lliurar els diplomes a les 12 persones voluntàries que van participar en aquesta novena edició.

En aquest context, es va donar inici a la X edició del programa Especialistes Municipal Voluntaris/ària de l’any 2023, on es convoquen 19 places de voluntariat internacional mitjançant la cooperació tècnica en municipis de Bolívia i l’Equador, d’acord amb projectes sol·licitats des dels mateixos països del sud. Les places que s’ofereixen es concentren, en la seua majoria, en l’àmbit de la igualtat, turisme, joventut, desenvolupament local i empresarial, urbanisme i arquitectura, arqueologia, música i gastronomia.

Aquest programa està enfocat a personal tècnic especialitzat d’ajuntaments imancomunitats que formen part del Fons Valencià, però també a persones tècniques de qualsevol altre ajuntament o mancomunitat no integrat en el Fons, però que estiguen empadronades en un municipi o espai mancomunat adherit al Fons. Les persones interessades a participar en el projecte, per tal de poder formar part del procés de selecció per a cobrir les 19 places, han d’entregar la sol·licitud de participació abans de les 23.59 h del 12 de març de 2023.

Més informació: http://emvfonsvalencia.com/

Notícia completa: https://bit.ly/3Z0nNBK

Dossier informatiu: https://bit.ly/3lFJYim

Dubtes i altres qüestions: oficina@fonsvalencia.org / 96 227 24 60 / 615 229 393

Consulta els ajuntaments i mancomunitats membres del Fons: https://bit.ly/3xzg4Pp

Contacte

Fons Valencià per la Solidaritat

C/Poetes Setabenses, 2
46800 Xàtiva València Espanya
96 227 24 60
oficina@fonsvalencia.org

Horari:
De dilluns a divendres de 08:00 a 15:00.