9_ESPECIALISTA EN TURISME: DISSENY DE RUTES I PAQUETS TURÍSTICS (II)

Objectius:

Generar i diversificar l’oferta turística de Cotacachi a nous segments de mercat, ampliant-nos a les noves tendències i contribuint d’aquesta manera a la dinamització de l’economia local.

Dates realització: Setembre o octubre de 2023

Soci Local: Gobierno Autónomo Descentralizado Municipal de Santa Ana de Cotacachi (GAD Municipal Santa Ana de Cotacachi)

Localització: El cantón Cotacachi està situat al nord de Quito, capital de l’Equador, a la Província de Imbabura, és el cantón més extens dels sis que conformen la Província amb una superfície de 1809 km² aproximadament. 

La seua privilegiada ubicació geogràfica en les faldes del Volcà Cotacachi, permet visualitzar un bell paisatge i gaudir d’un entorn natural inigualable, en el qual es pot gaudir d’una variada oferta turística natural, cultural i gastronòmica. 

Perfil: Especialista en turisme: disseny de rutes i paquets turístics. Grau o Diplomatura.

Places: Una plaça disponible.

Productes a entregar:

  • Pla de Desenvolupament Turístic de Cotacachi amb aportacions, suggeriments i observacions realitzades per part del tècnic voluntari.
  • Informe amb el llistat de llocs turístics identificats de cada zona del Cantón (un per cada zona).
  • Realitzar la fitxa de demanda de turisme al Cantón.

Previsió d’activitats a realitzar:

– Revisar el Pla de Turisme Cantonal de Cotacachi i realitzar aportacions al mateix des de l’experiència del tècnic voluntari.

– Visita de reconeixement i identificació dels llocs turístics.

– Recorregut per les zones del Cantón per a conéixer les activitats i serveis que ofereixen les organitzacions i comunitats.

Breu resum de l’assistència tècnica:

Amb les particularitats del Cantón de Cotacachi, com a destinació turística on amb el treball de la gent, els seus atributs naturals i culturals, costums i tradicions possibilita crear noves rutes, circuits i paquets turístics que permeten articular a la comunitat local i les activitats que es poden desenvolupar en les zones del Cantón.

Amb la visita de l’Expert en Turisme es pretén actualitzar el Pla de Desenvolupament Turístic de Cotacachi i que a través d’aquesta eina ens ajude en la recerca de noves ofertes i així diversificar l’oferta turística del Cantón; mateixa que haurà de ser treballada amb els actors de les tres zones i del Rector las Golondrinas.

Contacte

Fons Valencià per la Solidaritat

C/Poetes Setabenses, 2
46800 Xàtiva València Espanya
96 227 24 60
oficina@fonsvalencia.org

Horari:
De dilluns a divendres de 08:00 a 15:00.